Die voorafbepaalde sinkronisering met Adobe Photoshop kom uiteindelik aan

Sinkroniseer voorinstellings

As ons onsself met ons skootrekenaar hanteer, dan met ons tafelrekenaar en die laaste aanpassings doen vanuit die gemak van die mobiele app, word die feit dat ons die instellings op elke toestel moet instel, swaar en byna 'n ander tydvak '. Hulle kom aan eindelik sinkroniseer Photoshop-voorinstellings.

En hoewel dit nie alles behels nie, wil ons dit doen ons sien nêrens die aksies waarmee ons take kan outomatiseer nie (en bespaar baie tyd by die hantering van groepe beelde en meer), dit is waar dat dit redelik goed is.

Hoe om die welkomskerm wanneer ons Adobe Photoshop opdateerNou kan u die synchronisasie van die voorinstellings aktiveer om dit te gebruik in enige van die installasies wat u van hierdie wonderlike program op enige toestel het.

Ons praat oor wat borsels, gradiënte, staaltjies, style, patrone en vorms word gesinkroniseer. Op die oomblik is hierdie opdatering slegs beskikbaar vir die rekenaarweergawes van Windows en Mac; maar dit sal binnekort vir die iPad kom, sodat ons dit kan vergeet om dit op 'n nuwe toestel soos Apple te stel.

Stel instelling op

Om hierdie nuwe funksie te aktiveer:

  • Kom ons gaan na Voorkeure> Algemeen> Vooraf ingestelde sinchronisasie en ons aktiveer dit

hierdie impliseer dat die volgorde van die vouers, die groepering en die struktuur daar gerespekteer sal word waar u hierdie funksie geaktiveer het, moet dit dus nie vertraag as u nie tyd wil mors as u 'n nuwe toestel kry waarin u Photoshop installeer nie.

Nog 'n groot Photoshop nuwigheid kom vandag vir presets op dieselfde tyd as die vermoë om ander uit te nooi wysig ons dokumente in die wolk.


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

Wees die eerste om te kommentaar lewer

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.