Jak odstranit okno pro výběr barevného profilu aplikace Adobe Photoshop při otevírání obrázku

RGB profil

Že okno pro výběr barevného profilu který se objeví, když otevřeme obrázek a upravíme jej v Adobe Photoshopu, je pro designéry zvláštní výhoda, ale pro běžnějšího člověka je obtížné tuto možnost ve výchozím nastavení vždy akceptovat.

Ukážeme vám, jak toto okno odebrat výběr barevného profilu ve Photoshopu který nám umožňuje nebo nemění profil, přiřadit pracovní prostor nebo zvolit profil RGB, který musíme začít v našem vydání, mezi různými možnostmi.

Pro mnoho lidí je obtížné zavřít toto okno pokaždé, když otevřete obrázek, následující kroky vám umožní toto zatracené okno odstranit:

  • Pojďme Upravit> Úpravy barev.
  • V části „Standardy správy barev“ najdeme dvě možnosti, které hledáme.

RGB

  • Deaktivujeme tuto možnost “Zeptejte se při otevírání” v Profilové rozdíly.
  • Nyní uděláme totéž s „Profily chybí“.

Zakázané tyto dvě možnosti pokaždé pojďme otevřít nový dokument v Adobe Photoshopu budeme mít obrázek otevřený, abychom mohli začít s našimi vydáními. Tímto způsobem ušetříme několik dobrých sekund, zvláště pokud budeme pracovat s velkým počtem dokumentů.

Pamatujte, že pokud potřebujete pracovat se specifickým profilem RGB„Tuto možnost je důležité mít aktivovanou, i když ji necháme tak, jak jsme ji nakonfigurovali v tomto malém průvodci, vždy máte možnost ji nakonfigurovat z barevných profilů ve Photoshopu.

Jinak byste mohli být práce v nevhodném barevném režimu pro práci pro klienta nebo pro sebe. Jsou jednou z těch podrobností, které je třeba vzít v úvahu, abychom dosáhli lepšího výkonu při práci s Photoshopem, a tak neztrácíme tolik času otevíráním různých souborů v našem oblíbeném programu.


Obsah článku se řídí našimi zásadami redakční etika. Chcete-li nahlásit chybu, klikněte zde.

Komentář, nechte svůj

Zanechte svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*

*

  1. Odpovědný za údaje: Miguel Ángel Gatón
  2. Účel údajů: Ovládací SPAM, správa komentářů.
  3. Legitimace: Váš souhlas
  4. Sdělování údajů: Údaje nebudou sděleny třetím osobám, s výjimkou zákonných povinností.
  5. Úložiště dat: Databáze hostovaná společností Occentus Networks (EU)
  6. Práva: Vaše údaje můžete kdykoli omezit, obnovit a odstranit.

  1.   Christian gonzalez řekl

    Místo učení, jak odstranit okno, naučte se, jak generovat barevný prostor a lépe synchronizovat profily