Přednastavená synchronizace do aplikace Adobe Photoshop konečně přichází

Synchronizovat předvolby

Když se ovládáme svým laptopem, pak stolním počítačem a provádíme konečné úpravy z pohodlí mobilní aplikace, skutečnost, že je nutné konfigurovat nastavení na každém zařízení, se stává těžkou a téměř z „jiné éry“. Přijeli konečně synchronizace předvoleb Photoshopu.

A ačkoli to nepřichází se vším, co bychom chtěli, protože Nikde nevidíme akce, které nám umožňují automatizovat úkoly (a ušetříte spoustu času při práci s dávkami obrázků a dalšími), je pravda, že jako první aproximace je to docela dobré.

Jak sbírat uvítací obrazovka při aktualizaci aplikace Adobe PhotoshopNyní můžete aktivovat synchronizaci předvoleb a použít je v jakékoli instalaci tohoto skvělého programu na jakémkoli zařízení.

Mluvíme o tom štětce, přechody, vzorky, styly, vzory a tvary se synchronizují. V tuto chvíli je tato aktualizace k dispozici pouze pro desktopové verze Windows a Mac; ale pro iPad to brzy přijde, takže můžeme zapomenout na jejich konfiguraci na novém zařízení, jako je Apple.

Nakonfigurujte nastavení

Aktivace této nové funkce:

  • Pojďme Předvolby> Obecné> Přednastavená synchronizace a aktivujeme to

toto znamená, že tam bude respektováno pořadí složek, seskupení a struktura kde máte tuto funkci aktivovanou, tak neváhejte, pokud nechcete ztrácet čas, když získáte nové zařízení, do kterého instalujete Photoshop.

Další skvělý Dnešní novinka Photoshopu pro předvolby zároveň schopnost pozvat ostatní na upravovat naše dokumenty v cloudu.


Obsah článku se řídí našimi zásadami redakční etika. Chcete-li nahlásit chybu, klikněte zde.

Buďte první komentář

Zanechte svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *

*

*

  1. Odpovědný za údaje: Miguel Ángel Gatón
  2. Účel údajů: Ovládací SPAM, správa komentářů.
  3. Legitimace: Váš souhlas
  4. Sdělování údajů: Údaje nebudou sděleny třetím osobám, s výjimkou zákonných povinností.
  5. Úložiště dat: Databáze hostovaná společností Occentus Networks (EU)
  6. Práva: Vaše údaje můžete kdykoli omezit, obnovit a odstranit.