Eelseadistatud sünkroonimine Adobe Photoshopiga saabub lõpuks

Eelseadete sünkroonimine

Kui käsitleme end sülearvuti, seejärel lauaarvutiga ja teeme mobiilirakenduse mugavuselt lõplikke kohandusi, muutub tõsiasi, et seaded tuleb konfigureerida igas seadmes ja peaaegu "teisest ajastust". Nad saabuvad lõpuks sünkroonitakse Photoshopi eelseadistused.

Ja kuigi see ei tule kõigile, kellele me meeldiksime, sest me ei näe kusagil toiminguid, mis võimaldaksid meil ülesandeid automatiseerida (ja säästke palju aega, kui tegelete piltide ja muude pakkidega), on tõsi, et esimese lähendusena on see üsna hea.

Kuidas koguda tervitusekraan, kui värskendame Adobe PhotoshopiNüüd saate aktiveerida eelseadete sünkroonimise, et neid kasutada mis tahes seadmes, kus teil on see suurepärane programm.

Me räägime millest harjad, gradientid, näidised, stiilid, mustrid ja kujundid sünkroonitakse. Praegu on see värskendus saadaval ainult Windowsi ja Maci töölauaversioonide jaoks; kuid see tuleb varsti iPadi jaoks, nii et võime unustada nende seadistamise uues seadmes nagu Apple.

Seadistuse seadistamine

Selle uue funktsiooni aktiveerimiseks toimige järgmiselt.

  • Läheme Eelistused> Üldine> Eelseadistatud sünkroonimine ja me aktiveerime selle

See tähendab, et seal peetakse kinni kaustade järjestusest, rühmitamisest ja struktuurist kus see funktsioon on aktiveeritud, nii et ärge viivitage, kui te ei soovi aega raisata, kui saate uue seadme, kuhu installite Photoshopi.

Teine tore Photoshopi uudsus tuleb täna eelseadete jaoks samaaegselt oskusega teisi sinna kutsuda redigeerige meie dokumente pilves.


Artikli sisu järgib meie põhimõtteid toimetuse eetika. Veast teatamiseks klõpsake nuppu siin.

Ole esimene kommentaar

Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*

*

  1. Andmete eest vastutab: Miguel Ángel Gatón
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.