Adobe Photoshop-en aurrez definitutako sinkronizazioa iritsi da

Aurrezarpenak sinkronizatu

Gure ordenagailu eramangarriarekin, gero mahaigaineko ordenagailuarekin eta azken doikuntzak mugikorretarako aplikazioaren erosotasunetik maneiatzen ditugunean, gailu bakoitzaren ezarpenak konfiguratu behar izateak astuna bihurtzen du eta ia "beste garai batetik". Iritsi egiten dira azkenik Photoshop aurrezarpenak sinkronizatzea.

Eta nahi genukeen guztiekin ez datorren arren, zeren Ez ditugu inon ikusten zereginak automatizatzea ahalbidetzen duten ekintzak (eta denbora asko aurreztu irudi sorta eta gehiago tratatzerakoan), egia da lehen hurbilketa gisa nahiko ona dela.

Nola biltzen duzu ongietorri pantaila Adobe Photoshop eguneratzen duguneanOrain aurrezarpenen sinkronizazioa aktiba dezakezu edozein gailutan programa bikain honen instalazioetan erabiltzeko.

Zertaz ari gara pintzelak, gradienteak, muestrak, estiloak, ereduak eta formak sinkronizatzen dira. Une honetan eguneratze hau Windows eta Mac mahaigaineko bertsioetarako bakarrik dago erabilgarri; baina laster etorriko da iPaderako, Apple-ren moduko gailu berri batean konfiguratzeaz ahaztu ahal izateko.

Konfiguratu ezarpena

Ezaugarri berri hau aktibatzeko:

  • Goazen honetara Hobespenak> Orokorra> Aurrez ezarritako sinkronizazioa eta aktibatzen dugu

hau karpeten ordena, taldekatzea eta egitura errespetatuko direla esan nahi du funtzio hau aktibatuta duzun tokian, beraz, ez atzeratu Photoshop instalatzen duzun gailu berria lortzen duzunean denbora galdu nahi ez baduzu.

Beste bikaina Photoshop berritasuna aurrezarpenetarako besteak gonbidatzeko gaitasunarekin batera editatu gure dokumentuak hodeian.


Artikuluaren edukia gure printzipioekin bat dator etika editoriala. Akats baten berri emateko egin klik hemen.

Idatzi lehenengo iruzkina

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatuta daude *

*

*

  1. Datuen arduraduna: Miguel Ángel Gatón
  2. Datuen xedea: SPAM kontrolatzea, iruzkinen kudeaketa.
  3. Legitimazioa: Zure baimena
  4. Datuen komunikazioa: datuak ez zaizkie hirugarrenei jakinaraziko legezko betebeharrez izan ezik.
  5. Datuak biltegiratzea: Occentus Networks-ek (EB) ostatatutako datu-basea
  6. Eskubideak: Edonoiz zure informazioa mugatu, berreskuratu eta ezabatu dezakezu.