Finalmente chega a sincronización predefinida en Adobe Photoshop

Sincronizar presets

Cando operamos co noso portátil, despois co noso PC de escritorio e realizamos os axustes finais desde a comodidade da aplicación móbil, o feito de ter que configurar a configuración de cada dispositivo faise pesado e a partir de case "outra época". Chegan finalmente sincronizando os preajustes de Photoshop.

E aínda que non vén con todo o que nos gustaría, porque Non vemos en ningures as accións que nos permiten automatizar tarefas (e aforrar moito tempo cando se trata de lotes de imaxes e moito máis), é certo que como primeira aproximación é bastante bo.

Como recoller o pantalla de benvida cando actualizamos Adobe PhotoshopAgora podes activar a sincronización dos preajustes para usalos en calquera das instalacións que teñas deste estupendo programa en calquera dispositivo.

Estamos a falar de que sincronízanse pinceis, degradados, mostras, estilos, patróns e formas. Polo momento esta actualización só está dispoñible para as versións de escritorio de Windows e Mac; pero en breve chegará ao iPad para que poidamos esquecernos de configuralos nun novo dispositivo como o de Apple.

Configurar a configuración

Para activar esta nova función:

  • Imos a Preferencias> Xeral> Sincronización predefinida e activámolo

Isto implica que alí se respectará a orde das carpetas, a agrupación e a estrutura onde tes esta función activada, non tardes se non queres perder o tempo cando tes un novo dispositivo no que instalas Photoshop.

Outro xenial A novidade de Photoshop chega hoxe para os preajustes ao mesmo tempo que a capacidade de invitar a outros a edite os nosos documentos na nube.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.