Microsoft confunde a todos con Windows 1.0 e a súa nova promoción

Microsoft

A promoción de software de hai décadas non se pode entender cando vemos Nova publicidade de Microsoft para Windows 1.0 Pode ser que estea a reiniciar o software para usar Windows 11 en vez de Windows 1.0?

Non sabemos realmente por que, pero as redes sociais prenderon lume para recordar o que era Windows 1.0. Outra das consultas abertas por algún usuario ten que ver a estrea mañá de Stranger Things, a serie Netflix que ve a súa terceira tempada caer na plataforma de transmisión de moda.

A confusión chegou o 1 de xullo cando desde a súa conta de Twitter E desde Instagram compartiuse un vídeo no que se ve a historia dos logotipos do sistema operativo antes de caer na icona de Windows 1.0. Todo o vídeo tiña o lema "Presentando o novo Windows 1.0 con MS-Dos Executive, Clock e moito máis."

Loxicamente non se entendeu nada e o misterio está agora mesmo nese post que recibiu a atención de millóns en todo o planeta. Unha forma de promocionar ese novo produto ou o que aínda está por ver.

Xa dixemos destas liñas que podería estar reiniciando a numeración de fiestras, ou, como dixeron desde Twitter, pode que teña que ver con Stranger Things xa que é unha serie baseada nos míticos anos 80.

O máis curioso é que as contas de Windows comezou a compartir contido relacionado Con esa versión de Windows 1.0 de 1985 con todo tipo de contido multimedia que recomendamos ir ver para recordalo ben ou ter todo un flashback. Agora agardaremos ata esta promoción sobre Windows 1.0 e os oitenta que volvan mañá con Stranger Things e acabarán todos os misterios que van caer; Muse tamén seguiu os anos 80.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.

bool (verdadeiro)