Se bota de menos a antiga xanela do "novo documento" en Photoshop CC 2017, hai unha solución

Xanela vella

Nestes últimos 25 anos hai unha ventá en Adobe Photoshop que permaneceu inamovible no tempo, precisamente o "novo documento" e que abre o camiño a todas esas creacións, retoques e outras producións que fomos capaces de facer nesta estupenda ferramenta de deseño.

Pero é así en Adobe Photoshop CC 2017 onde isto cambiou para sorpresa de moitos que estaban acostumados a esta fiestra. Hai moitos que critican abertamente a Adobe pola renovación desta xanela e máis cando foi consistente e funcional, pero como todo na vida hai que renovala. É por iso que, se non che gusta a nova xanela, hai un xeito de recuperala.

Como dirías: Se non se rompe, non o solucione. Esta regra, que se usa para moitas cousas da vida, finalmente non serviu para que os rapaces de Adobe actualizaran esta xanela de "documento aberto". Podes ver a nova fiestra a continuación:

Nova xanela

Unha interface con máis elementos e que necesitará un tempo ata acostumarse a ela como ocorreu con ese contrasinal que foi esa xanela durante os últimos 25 anos. E é que nesa nova xanela os elementos importantes tomaron un papel secundario.

Se queres volver á antiga interface ou xanela, só tes que ir ás preferencias na pestana xeral da esquerda. A partir de aí, podes atopar á dereita unha opción chamada «Usar Legacy «Nova interface de documento»Que debes desactivar para volver ter o da vida, case como se podería dicir.

Volver á xanela vella

Un Adobe Photoshop que ten que renovarse cada ano e que esta vez foi un elemento co que moitos de nós coñecemos o deseño e o retoque fotográfico. Recibiu melloras, pero esta vez supón unha modificación bastante sorprendente.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.