Pagaliau pasiekiamas iš anksto nustatytas sinchronizavimas su „Adobe Photoshop“

Sinchronizuoti išankstinius nustatymus

Kai susitvarkome su savo nešiojamuoju kompiuteriu, tada su staliniu kompiuteriu ir galutinai koreguojame patogiai naudodamiesi mobiliąja programa, faktas, kad reikia konfigūruoti kiekvieno įrenginio nustatymus, tampa sunkus ir beveik nuo „kitos eros“. Jie atvyksta pagaliau sinchronizuoja „Photoshop“ išankstinius nustatymus.

Ir nors tai nėra viskas, ko norėtume, nes Mes niekur nematome veiksmų, kurie leistų automatizuoti užduotis (ir sutaupykite daug laiko, kai susiduriate su vaizdų partijomis ir dar daugiau), tiesa, kaip pirmasis derinimas yra gana geras.

Kaip surinkti pasveikinimo ekranas, kai atnaujinsime „Adobe Photoshop“Dabar galite suaktyvinti išankstinių nustatymų sinchronizavimą, kad galėtumėte juos naudoti bet kuriame įrenginyje, kuriame turite šią puikią programą.

Mes kalbame apie ką sinchronizuojami teptukai, gradientai, pavyzdžiai, stiliai, raštai ir formos. Šiuo metu šis naujinimas galimas tik darbalaukio „Windows“ ir „Mac“ versijoms; bet netrukus pasirodys „iPad“, kad galėtume pamiršti jų konfigūravimą naujame įrenginyje, tokiame kaip „Apple“.

Konfigūruoti nustatymą

Norėdami suaktyvinti šią naują funkciją:

  • Eime Nuostatos> Bendra> Iš anksto nustatytas sinchronizavimas ir mes jį aktyvuojame

tai reiškia, kad ten bus laikomasi aplankų tvarkos, grupavimo ir struktūros kur esate įjungę šią funkciją, todėl nedelskite, jei nenorite gaišti laiko gaudami naują įrenginį, kuriame įdiegiate „Photoshop“.

Kitas puikus „Photoshop“ naujiena šiandien pateikiama iš anksto tuo pat metu kaip galimybė pakviesti kitus redaguoti mūsų dokumentus debesyje.


Straipsnio turinys atitinka mūsų principus redakcijos etika. Norėdami pranešti apie klaidą, spustelėkite čia.

Būkite pirmas, kuris pakomentuos

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

*

*

  1. Atsakingas už duomenis: Miguel Ángel Gatón
  2. Duomenų paskirtis: kontroliuoti šlamštą, komentarų valdymą.
  3. Įteisinimas: jūsų sutikimas
  4. Duomenų perdavimas: Duomenys nebus perduoti trečiosioms šalims, išskyrus teisinius įsipareigojimus.
  5. Duomenų saugojimas: „Occentus Networks“ (ES) talpinama duomenų bazė
  6. Teisės: bet kuriuo metu galite apriboti, atkurti ir ištrinti savo informaciją.