Jeśli przegapisz stare okno „nowego dokumentu” w Photoshop CC 2017, istnieje rozwiązanie

Stare okno

Przez ostatnie 25 lat w Adobe Photoshopie jest takie okno pozostał w czasie nieruchomy, dokładnie ten „nowego dokumentu”, który otwiera drogę do wszystkich tych kreacji, retuszu i innych produkcji, które udało nam się wykonać w tym wspaniałym narzędziu do projektowania.

Ale to jest w programie Adobe Photoshop CC 2017 gdzie to się zmieniło, ku zaskoczeniu wielu przyzwyczajeni do tego okna. Jest wielu, którzy otwarcie krytykują Adobe za odnowienie tego okna, a jeszcze więcej, gdy było ono spójne i funkcjonalne, ale jak wszystko w życiu wymaga odnowienia. Dlatego jeśli nie podoba ci się nowe okno, istnieje sposób na odzyskanie starego.

Jak byś powiedział, Jeśli to nie jest zepsute, nie naprawiaj tego. Ta zasada, która jest przydatna w wielu sprawach w życiu, w końcu nie pomogła chłopakom z Adobe w aktualizacji tego okna „otwartego dokumentu”. Możesz zobaczyć nowe okno poniżej:

Nowe okno

Interfejs z większą liczbą elementów, który zajmie trochę czasu, zanim przyzwyczaisz się do niego, tak jak stało się z hasłem, którym było to okno od 25 lat. I właśnie w tym nowym oknie ważne elementy odgrywają drugorzędną rolę.

Jeśli chcesz wrócić do starego interfejsu lub okna, po prostu przejdź do preferencji w zakładce ogólne po lewej stronie. Stamtąd możesz znaleźć po prawej stronie opcję o nazwie „Użyj starszego „Nowego interfejsu dokumentu”, że musisz dezaktywować, aby powrócić do posiadania tego na całe życie, prawie jak można powiedzieć.

Tylne stare okno

Adobe Photoshop to należy co roku odnawiać i że tym razem był to element, z którym wielu z nas znało projektowanie i retusz fotograficzny. Otrzymywał ulepszenia, ale tym razem jest to dość uderzająca modyfikacja.


Treść artykułu jest zgodna z naszymi zasadami etyka redakcyjna. Aby zgłosić błąd, kliknij tutaj.

Bądź pierwszym który skomentuje

Zostaw swój komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

*

*

  1. Odpowiedzialny za dane: Miguel Ángel Gatón
  2. Cel danych: kontrola spamu, zarządzanie komentarzami.
  3. Legitymacja: Twoja zgoda
  4. Przekazywanie danych: Dane nie będą przekazywane stronom trzecim, z wyjątkiem obowiązku prawnego.
  5. Przechowywanie danych: baza danych hostowana przez Occentus Networks (UE)
  6. Prawa: w dowolnym momencie możesz ograniczyć, odzyskać i usunąć swoje dane.