Prednastavená synchronizácia do aplikácie Adobe Photoshop konečne prichádza

Synchronizujte predvoľby

Keď narábame so svojím laptopom, potom so svojím stolným počítačom a vykonáme posledné úpravy z pohodlia mobilnej aplikácie, skutočnosť, že je potrebné konfigurovať nastavenia na každom zariadení, bude ťažká a takmer z „inej éry“. Prichádzajú konečne synchronizuje predvoľby Photoshopu.

A hoci to neprichádza so všetkým, čo by sme chceli, pretože Nikde nevidíme činnosti, ktoré nám umožňujú automatizovať úlohy (a ušetrite veľa času pri práci s dávkami obrázkov a ďalšími), je pravda, že ako prvá aproximácia je to celkom dobré.

Ako zbierať uvítacia obrazovka pri aktualizácii aplikácie Adobe Photoshop, Teraz môžete aktivovať synchronizáciu predvolieb a použiť ich v ktorejkoľvek z inštalácií tohto skvelého programu na ľubovoľnom zariadení.

Hovoríme o čom štetce, prechody, vzorky, štýly, vzory a tvary sa synchronizujú. Táto aktualizácia je v súčasnosti k dispozícii iba pre desktopové verzie Windows a Mac; ale čoskoro to príde pre iPad, aby sme mohli zabudnúť na ich konfiguráciu na novom zariadení, ako je Apple.

Nakonfigurujte nastavenie

Aktivácia tejto novej funkcie:

  • Poďme do Predvoľby> Všeobecné> Prednastavená synchronizácia a aktivujeme to

toto znamená, že tam bude dodržané poradie priečinkov, zoskupení a štruktúry kde máte túto funkciu aktivovanú, tak neodkladajte, ak nechcete strácať čas, keď získate nové zariadenie, do ktorého inštalujete Photoshop.

Ďalšia skvelá Dnešná novinka vo Photoshope pre predvoľby zároveň so schopnosťou pozývať ostatných na upravovať naše dokumenty v cloude.


Obsah článku je v súlade s našimi zásadami redakčná etika. Ak chcete nahlásiť chybu, kliknite na ikonu tu.

Buďte prvý komentár

Zanechajte svoj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*

*

  1. Zodpovedný za údaje: Miguel Ángel Gatón
  2. Účel údajov: Kontrolný SPAM, správa komentárov.
  3. Legitimácia: Váš súhlas
  4. Oznamovanie údajov: Údaje nebudú poskytnuté tretím stranám, iba ak to vyplýva zo zákona.
  5. Ukladanie dát: Databáza hostená spoločnosťou Occentus Networks (EU)
  6. Práva: Svoje údaje môžete kedykoľvek obmedziť, obnoviť a vymazať.