Förinställd synkronisering med Adobe Photoshop kommer äntligen

Synkronisera förinställningar

När vi hanterar oss själva med vår bärbara dator, sedan med vår stationära dator och gör slutliga justeringar från komforten i mobilappen, blir faktumet att vi måste konfigurera inställningarna på varje enhet tungt och från nästan "en annan era". Dom anländer äntligen synkroniserar Photoshop förinställningar.

Och även om det inte kommer med alla vill vi, för vi ser ingenstans de åtgärder som gör att vi kan automatisera uppgifter (och sparar mycket tid vid hantering av bilder med mera) är det sant att det som en första approximation är ganska bra.

Hur samlar du in välkomstskärm när vi uppdaterar Adobe PhotoshopNu kan du aktivera synkronisering av förinställningarna för att använda dem i någon av de installationer du har av det här fantastiska programmet på vilken enhet som helst.

Vi pratar om vad penslar, lutningar, färgrutor, stilar, mönster och former synkroniseras. För tillfället är den här uppdateringen endast tillgänglig för skrivbordsversionerna av Windows och Mac; men det kommer snart för iPad så att vi kan glömma att konfigurera dem på en ny enhet som Apples.

Konfigurera inställningen

För att aktivera den här nya funktionen:

  • Låt oss gå till Inställningar> Allmänt> Förinställd synkronisering och vi aktiverar det

detta innebär att mapparnas ordning, gruppering och struktur kommer att respekteras där där du har den här funktionen aktiverad, så fördröj inte om du inte vill slösa bort tid när du får en ny enhet där du installerar Photoshop.

En annan stor Photoshop-nyhet kommer idag för förinställningar samtidigt som förmågan att bjuda in andra till redigera våra dokument i molnet.


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Miguel Ángel Gatón
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.