Med nål og linje for at undervise sine studerende i astronomi i 1876

Astronomi broderi

en lærer i 1876 håndsyet denne dyne til hjælp til din astronomiklasse, hvordan planeterne kredser om solen i vores solsystem. Et håndværkerværk for at undervise og dermed visuelt antyde, hvordan vores planet bevæger sig i en uendelig bane omkring stjernekongen.

Hans navn var Ellen Harding Baker, en amerikansk astronom fra det XNUMX. århundrede som var berømt for sin særlige måde at undervise og praktisere uddannelse på i sine klasser. Det blev rygter om, at han tilbragte 7 år på at sy hele solsystemet i en dyne, som han brugte til at undervise sine studerende.

Dynens dimensioner med solsystemet de nåede 89 x 106 inches og det var lavet af uldstof, der skulle færdiggøres med en stor farvet applikation, spydfletninger og endda silkebroderi.

Ellen

Svarende til illustrationer i tidens astronomibøger, viser solen omkring centrum, de otte planeter i vores solsystem, såvel som asteroideringen og en blanding af forskellige stjerner.

Broderidetaljer

Du kan også se Jordens måne, de galileiske måner af Jupiter og de mange måner Saturn, Neptun og Uranus; han havde endda fornøjelsen at tilføje ringene til Saturn med en gul applikation.

Flere detaljer

Vi kan endelig se en stor drage i øverste venstre hjørne som angiveligt repræsenterer Halleys komet, som sidst blev set (før oprettelse af dynen) i 1835.

en utroligt broderet quilt, der forbliver som et eksempel fremragende til, hvordan astronomi kan undervises ved hjælp af lidt fantasi og ønsket om at uddanne en klasse, såsom Ellens. Bare to dage efter landing af "Insight", den nye NASA-robot, husker vi denne store astronom og hendes hengivenhed for undervisning.


Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.